< Terug naar overzicht

Leff 850 Cabin

LEFF BOATS Tender sloepen zijn handgemaakt in Nederland en van dik aluminium. Revolutionaire boten die door hun unieke onderwaterschip snel, karakteristiek en ongelooflijk stabiel varen. Bovendien zijn ze zelflozend en onderhoudsvrij, waardoor zij zonder overkapping weggelegd kunnen worden. Met de LEFF 850 kun je een tochtje naar de waddeneilanden maken of rustig over de grachten cruisen. De boten zijn bewust hoog en breed wat zowel de leefruimte, stabiliteit en zeewaardigheid ten goede komt. LEFF staat voor vaarplezier. Of je nu wilt loungen, of snel wilt varen.

Vanwege het uniek ontworpen onderwaterschip vaart dit model zeer aangenaam en kunt je echt genieten van een dag of weekend op het water. Waar de originele tender/sloep soms bepaalde vaareigenschappen mist, zoals snelheid, stabiliteit op ruw water en goed kunnen sturen, is dat door ons opgelost door het bijzondere onderwaterschip.

ALLESKUNNER
De ruime bergruimte voorin is toegankelijk middels de kuip met 2 vaste slaapplaatsen en een toilet. Het grote zwemplatform van de LEFF 850 Tender heeft een ingebouwde zwemtrap, en dit is de favoriete plek gebleken voor kinderen. Ook is het platform handig voor b.v. aanleggen of waterskiën en wake-boarden. Vanaf de stuurstand heb je een goed uitzicht over het water.

Al onze LEFF BOATS worden geleverd met een CE keurmerk en twee jaar volledige garantie.

Meer informatie? Neemt u dan contact op met Leff Boats in Lemmer 0514-569123 of via broker@sailingworld.nl voor levertijd, de scherpe vanafprijs of de optiemogelijkheden! Genoemde prijs is af werf in de standaardspecificatie zonder motor!

Algemeen

Ontwerper
Leff Boats
Werf
Leff Boats
CE
C
Rompvorm
Stepped V
Dek en opbouw materiaal
Aluminium
Kuip
Middenkuip
Diepgang
40 cm
Waterverplaatsing
1.650 kg
Besturing
Stuurwiel
Plek besturing
Buiten
Kiel/zwaard
Vaste kiel
Motorisatie
Op aanvraag

Wilt u meer informatie over deze boot? Neem dan contact met ons op via broker@sailingworld.nl of telefonisch via +31 (0) 514 – 569 123. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

< Terug naar overzicht
Uw jachtmakelaar uw jachtmakelaar Robin de Snoo Beëdigd Jachtmakelaar
Slideshow Delen

Stuur de advertentie van de Leff 850 Cabin door naar een vriend

Naam vriend:
E-mail vriend:
Uw naam:
Uw e-mail:
Ik ontvang graag een kopie
Subject
Opmerkingen:
Doorsturen
Afdrukken
Informatie aanvraag
Naam
Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mailadres
Subject
Bericht