< Terug naar overzicht

Antaris 950 AK

De Antaris 950 AK is een heerlijk ruim en comfortabel motorschip met 6 slaapplaatsen. Dankzij de 125pk Yanmar en de boegschroef is het schip zeer makkelijk te varen en is er voldoende power om groter vaarwater te verkennen.

Deze Antaris 950 AK is uitstekend onderhouden, van de 2e eigenaar en van alle gemakken voorzien. Zo is er een elektrisch toilet aan boord, warm water, douche, verwarming, TV en is het een kwestie van aan boord stappen en wegvaren. De beige / witte romp geeft een moderne uitstraling en is minder onderhoudsgevoelig (qua schoonmaken) dan de donkerblauwe versie. Het teakhouten interieur ziet er als nieuw uit en de stoffering in de kuip is recentelijk vernieuwd. De kombuis is compleet met 3-pits kooktoestel, oven en een nieuwe Dometic koelkast (2018). De 2e eigenaar heeft het schip sinds 2010 in bezit en altijd in de winter overdekt laten stallen. U bent van harte welkom deze Antaris te bezichtigen in onze verkoophaven in Lemmer. Belt u voor een afspraak 0514-569123 of een mail naar broker@sailingworld.nl.

Algemeen

Ontwerper
Antaris Shipyard
Werf
Antaris Shipyard
CE
C
Rompvorm
Knikspant
Rompkleur
Beige
Dek en opbouw kleur
Beige
Dek en opbouw materiaal
Polyester
Kuip
Middenkuip
Open Kuip (OK)
Ja
Achterkajuit (AK)
Ja
Doorvaarthoogte normaal
2,5 m
Kruiphoogte
250 cm
Diepgang
80 cm
Waterverplaatsing
6.500 kg
Besturing
Stuurwiel
Roer
Enkel
Motorisatie
Yanmar 125pk dieselmotor

Wilt u meer informatie over deze boot? Neem dan contact met ons op via broker@sailingworld.nl of telefonisch via +31 (0) 514 – 569 123. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

< Terug naar overzicht
Uw jachtmakelaar uw jachtmakelaar Rogier Kerkhoven Makelaar
Slideshow Delen

Stuur de advertentie van de Antaris 950 AK door naar een vriend

Naam vriend:
E-mail vriend:
Uw naam:
Uw e-mail:
Ik ontvang graag een kopie
Subject
Opmerkingen:
Doorsturen
Afdrukken
Informatie aanvraag
Naam
Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mailadres
Subject
Bericht