< Terug naar overzicht

Austin Parker 36 Open 36 Open

De Austin Parker 36 is gebouwd volgens de hoge kwaliteitseisen van de werf met comfortabele accomodatie en meer dan genoeg ruimte om dit jacht in alle luxe te ervaren. 

De kuip, de grootste in haar klasse, biedt een record aan ruimte. Stabiel, eenvoudig te bedienen en te manouvreren, het ideale jacht voor op zee, draait om haar eigen as en remt binnen haar eigen lengte door haar twee sterke motoren. 

Nog gemakkelijker gaat het indien u kiest voor Volvo Penta IPS met joystickbesturing. 

 

Het ontwerp is zeer goed uitgebalanceerd en met haar superieure styling is dit echt een parel in de Austin Parker collectie. 

 

Over de layout is zeer goed nagedacht. Het aan-/en afmeren van de boot is gescheiden gehouden van de kuip. het motorluik is enorm groot voor excellente toegang tot de motoren en de grote technische ruimte is gescheiden van de motorruimte om het geluidsniveau te minimaliseren. Verder is er een deurtje als toegang tot de gangway.  

 

Het  elegante en moderne interieur geeft een klapbare dinette, comfortabele badkamer met aparte douche. In de boeg vindt u een groot dubbel bed. Tevens vindt u een twee-persoons bed onder de kuipvloer.

 

Door middel van de grote keus aan extra's kunt u uw Austin Parker 36 volledig naar wens configureren. Met haar canvas top of polyester hard top is uw AP 36 beschut tegen weer en wind. 

 

Topsnelheid is meer dan 36 knopen, terwijl het jacht al met 12 knopen begint te planeren en het verbruik per twee motoren bij topsnelheid van 80L/u en bij kruissnelheid 23 L/u. 

Meer informatie kunt u aanvragen via ons kantoor in Lemmer 0514-569123 of www.austinparker.nl.
 

Algemeen

Werf
Austin Parker Italië
Rompvorm
V-bodem
Dek en opbouw materiaal
Polyester
Opbouw vorm, materiaal
Polyester
Ramen
Ja
Diepgang
110 cm
Waterverplaatsing
10700 (vol beladen)
Besturing
Stuurwiel
Motorisatie
2x Volvo Penta D4 (2x 260 PK)

Wilt u meer informatie over deze boot? Neem dan contact met ons op via broker@sailingworld.nl of telefonisch via +31 (0) 514 – 569 123. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

< Terug naar overzicht
Uw jachtmakelaar uw jachtmakelaar Robin de Snoo Beëdigd Jachtmakelaar
Slideshow Delen

Stuur de advertentie van de Austin Parker 36 Open 36 Open door naar een vriend

Naam vriend:
E-mail vriend:
Uw naam:
Uw e-mail:
Ik ontvang graag een kopie
Subject
Opmerkingen:
Doorsturen
Afdrukken
Informatie aanvraag
Naam
Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mailadres
Subject
Bericht